top of page

Adrià Baiges.
Guitarra.

Aula de Música 7- Adrià Baiges, professor de guitarra.jpg

Comença a tocar la guitarra a l'edat de 7 anys i es forma amb els mestres Miquel Javaloy, Jorge Olshanetsky, Fernando Rodríguez, Xavier Coll i Àlex Garrobé. Cursa els seus estudis a l'Escola Municipal de Música de Cambrils, al Conservatori de Vilaseca i a l'ESMUC de Barcelona obtenint excel·lents qualificacions i distincions. Rep consells de figures puntals del món de la guitarra com David Russell, Aniello Desiderio, Carles Trepat i Marco Socías.

Guardonat en diversos certàmens al llarg de la seva carrera, ha actuat a Espanya, França, Bèlgica i Alemanya en les següents sales: Auditori Winterthur de Barcelona, Auditori Pau Casals del Vendrell, Auditori Josep Carreras de Vila-seca, l'Auditori de Barcelona, El Petit Palau de la Música i a la Festpiele Haus de Berlín.

Fou músic convidat en el VII festival internacional de literatura de Berlín on va fer múltiples actuacions i ha actuat en dues ocasions consecutives en el Festival de Guitarra de Barcelona.

Músic versàtil, compagina la seva carrera de solista, amb formacions de cambra, i grups de músiques d'altres àmbits. Mostra d'això, en seria la seva col·laboració en orquestres de música contemporània i ensembles entre les quals cal destacar l'Orquestra de música contemporània BCN 216 i el conjunt XXI! Ha actuat sota la batuta de directors com George Octors, Francesc Prat i Miquel Ortega.

Actualment, ensenya guitarra a l'escola Aula de Música 7.

bottom of page