top of page

Adriana Aranda
Cant

Aula de Música 7- Adriana_edited.jpg

Nascuda a Barcelona, he estudiat cant clàssic i contemporani al Conservatori Superior de Música del Liceu. Més tard, el màster de Lied a l'Escola Superior de Música de Catalunya, especialitzant-me en repertori contemporani, i el màster de Música de cambra al Conservatori del Liceu.

He treballat principalment amb na Maria Dolors Aldea (deixeble de Gérard Souzay), Francisco Poyato, així com amb Wolfram Rieger, Dalton Baldwin, Ulrich Eisenlohr, Burkhard Kehring, Cindee Sanner, Elena Copons, Enric Martínez-Castignani, Joan Martín-Royo i Jordi Domènech.

He estat becada per la Fundació Victòria dels Àngels i també per Wolfram Rieger al Curs Internacional de Lied de Joventuts Musicals de Catalunya.

En l'àmbit del Lied, he actuat a diferents parts d'Espanya, Catalunya principalment, destacant el LIFE Victoria Lied Festival, al qual vaig col·laborar amb Ian Burnside i Roderick Williams al cicle Die schöne Magelone de Brahms.

 

Des del 2020 treballo amb el meu Dúo Aramai, duet de veu i guitarra clàssiques.

 

En l'àmbit de la música contemporània, he estrenat diferents obres de compositors catalans com ara el Juan Jurado o el Benet Casablancas. També he format part de diferents projectes multidisciplinars amb dansa, electrònica, audiovisuals, teatre i circ, a Catalunya i a França.

 

He format part de l'acadèmia i l'ensemble vocal de la Voix Nouvelles Academy de la Royaumont Fundation el 2019, treballant amb Donatienne Michel-Dansac.He col·laborat amb diferents ensembles de música contemporània, com ara CrossingLines Ensemble a Barcelona, o amb el Grupo Instrumental s. XX a A Coruña.

 

Des del 2021, soc membre de Vertixe Sonora Ensemble: www.vertixesonora.net

 

També he fet de solista al Gran Teatre del Liceu, estrenant una òpera contemporània del compositor Fabià Santcovsky.

 

M'encanta la docència i és un aspecte molt important i profund que forma part de la meva vida professional. Vols compartir el teu camí amb mi?

 

El meu web és: www.adrianaaranda.com

bottom of page