top of page

Àlex Hou.
Piano.

Aula de Música 7- Àlex Hou

Vaig néixer una primavera després de les olimpíades de Barcelona en una família on només la meva àvia sabia una mica de música.


Vaig créixer en un barri de l'Hospitalet del Llobregat i vaig començar a fer música obligat per la meva mare als 6 anys.


De mica en mica em va anar agradant el piano i m'hi vaig aficionar, i als 16 anys vaig entrar al conservatori municipal de música de Barcelona, en el 4t curs de grau professional, on vaig acabar els estudis professionals.


Més tard vaig entrar a estudiar al Conservatori superior del Liceu on em vaig graduar amb el títol de grau superior i Màster en interpretació.

Durant la meva vida musical he tocat en diferents grups de música pop-folk catalana tant amb el piano, guitarra, baix i saxo i he fet moltíssimes classes a gent que ha acabat estimant la música tant com ho faig jo i actualment faig classes a l'escola Aula 7 on treballo amb músics increïbles!!!

En els meus temps lliures m'agrada fer esports de muntanya com escalar, fer rutes a peu i alpinisme i també m'agrada molt passar temps amb la meva gateta Phoebe.

bottom of page