Ana Gómez.
Violoncel

Aula de Música 7-Ana Gómez

Nascuda a Badalona va començar els seus estudis de violoncel a l’edat de 9 anys a l’Escola Municipal de Música de Sta. Coloma de Gramenet amb l’Elisabetta Renzi. Posteriorment ha obtingut el títol de grau superior d’interpretació de música clàssica i contemporània amb el Cristoforo Pestalozzi a l’Escola de Música Superior de Catalunya (ESMUC) i el màster de professorat per la Universitat Internacional de València.

Més endavant s’ha continuat formant a l’estranger amb el Johan Stern i el Hampus Linderholm obtenint un màster d’orquestra simfònica a l’Acadèmia de música i drama de Göteborg, Suècia i un postgrau de violoncel a Stavanger, Noruega.

A més, ha realitzat concerts amb orquestres nacionals i internacionals com la JONC, Ljubljana International Orchestra, The World Orchestra i Al Bustan Festival, al Líban entre d’altres.

Per altra banda, des de 2015 ha impartit classes de violoncel, música de cambra, llenguatge musical i cant coral en diferents escoles de música. Per tant en l’àmbit pedagògic s’adapta a les necessitats de cadascú proporcionant eines que guien el procés d’aprenentatge i ajuden a l’alumne a millorar en la tècnica i interpretació de l’instrument.

Actualment és membre de l’Orquestra de Cambra Catalana, academista de l’ADDA Simfònica a Alacant i professora de violoncel a l’Escola de Música Antàrtida i a l’Aula de Música 7 a Barcelona.