top of page

Ariel Olivero
Bateria

Aula de Música 7- Ariel Olivero.jpg

Vaig néixer en Rosario Argentina, en una família de músics de diverses generacions.


El meu contacte amb la música data de molt petit, ja que a la meva casa s'escoltava i s'estudiava tot el dia a l'escola de música i dansa que tenien els meus pares. Vaig començar de molt jove tocant amb els meus germans i els meus pares en combos familiars, instruments de percussió, bombo legüero, flauta i cantant música folklòrica argentina. Després vaig estudiar piano i, ja a l'edat de 8 anys, vaig començar a tocar bateria i a interessar-me més per aquest instrument, estudiant amb diversos professors.


En Rosario vaig formar part de diversos grups amb diferents estils, tocant per tota l'escena cultural Rosarina i més endavant a Buenos Aires.


A l'edat de 17 anys vaig començar a fer classes a amics i coneguts i a compartir amb ells combos en els quals dirigia i participava; des d'aquest moment sempre vaig estar vinculat a l'ensenyament.

Amb 24 anys decideixo radicar-me a Espanya, on vaig participar de diverses gires per tot el territori espanyol, així com en musicals i projectes locals on vaig tenir la sort de compartir escenari amb grans artistes i músics que em van fer créixer tant musicalment com personalment.


En l'actualitat estic fent classes de bateria i combo en Aula de música 7 i les seves escoles associades, Decroly i Dominiques Barcelona, intentant transmetre la meva experiència i els meus coneixements a tots els meus alumnes.

bottom of page