Clara Iniesta
Trombó

Aula de Música 7- Clara Iniesta_edited.jpg

Comença a tocar el trombó a l'edat dels 7 anys en el Conservatori de Música de Tortosa amb Jordi Masip i Santi Ruiz. A partir dels 11 anys continua formant-se assistint a masterclasses amb Jamie Williams -trombonista principal del Deutsche Oper Berlin des de 2009- i Daniel Perpinyà, després futur professor de la mateixa a l'Escola Superior de Música de Catalunya.


Durant la seva estada en el conservatori forma part d'agrupacions com la Banda Simfònica i Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona. Quan va complir els 18, es va presentar en especialitat de Musicologia a l'ESMUC i allí va continuar amb el trombó formant part de l'Orquestra Simfònica de l'ESMUC per al concert per als refugiats Casa nostra és casa vostra al Palau Sant Jordi de 2017, un octet de trombons i un concert de música tradicional catalana en la plaça del Diamant de Barcelona.


Per compte propi, ha format part del grup Tribu Tabú –guanyador d'un premi Enderrock-, ha participat en un EP de VLIVM i actualment continua tocant amb Va de Vent, un grup de música antiga que dóna vida a les festivitats d'època medieval com és la Festa del Renaixement a Tortosa cada estiu o la Festa del rei Jaume Ia Salou cada setembre.


Fins i tot havent-se especialitzat en Musicologia, mai ha deixat de gaudir el seu instrument i avui dia ens acompanya amb ell aquí, en Aula de Música 7. A més, també va estudiar bombardí i fiscorn.