MATRICULACIÓ CURS 2020/2021

Estimades Famílies,

Aquest curs 2019-2020 ha estat ple de canvis: hem començat amb una CoDirecció entre la Pilar Minaya i la Laura Búcar, donada pel canvi de titularitat de l’escola, fruit del relleu natural, i durant el curs, ens ha sobrevingut la pandèmia. En pocs dies farem el balanç de com hem resolt aquesta crisi, i valorarem les oportunitats que s’han generat, com per exemple, el desplegament dels sistemes de comunicació que ja teníem però no haviem desenvolupat del tot, i la capacitat d’adaptació i superació davant de nous reptes. Anem compartint la nostra activitat habitual amb l’alumnat, però trobem a faltar la vida als nostres espais, la vitalitat dels músics, i sobretot a vosaltres: els nostres còmplices, famílies i amics que ens acompanyeu de la ma en el viatge de l’ensenyament i la pràctica musical.

Albert Camus va publicar l’any 1947 “La pesta”, i amb el relat, ens demostrava que la lluita contra l’epidèmia no ha d’impedir la recerca de la dignitat i la fraternitat humana. Tot i que vivim temps d'excepcionalitat i d’incerteses, el vostre professorat manté l’activitat musical i la docència amb aquest esperit, com cada curs.

Doncs be, us proposem un escenari de tornada a la normalitat a partir del 15 de setembre i, enmig de tants dubtes, us volem convidar a pensar en nous horitzons per al proper curs.

Aviat ens trobarem de nou a l’Aula7!

ANTICS ALUMNES

 

A partir del 18 de maig a les 11h podeu indicar-nos si renoveu la vostra confiança en l’escola amb el mateix horari d’aquest curs. 

 

Ho podeu reservar per:

Correu electrònic: aula7@aulademusica7.com

WhatsApp o amb una trucada al telèfon 616 864 891. 

No cobrarem l’import de la matrícula fins al juliol.

Des del 5 de juny els horaris que no estiguin reservats quedaran a disposició de canvis o de nous alumnes. Consulteu qualsevol dubte amb el vostre professorat.

 

NOUS ALUMNES

A partir del 5 de juny.

Aula de Música 7- Escola de Música a Barcelona. Tots els nivells, estils i edats.

Tots els estils            

     per a totes les edats

HORARI

De Dilluns a Divendres:

de 15:00 a 21:00​ h.

Dimarts i Dijous:

de 10:00 a 13:00​ h.

ADREÇA

Av. Diagonal 327, 2n-1a

08009, Barcelona. 

aula7@aulademusica7.com

Tel: 93 207 40 22 
Mòb: 616 864 891