top of page

Dani Peña
Baix. Contrabaix. Combos

Aula de Música 7- Dani Peña_edited.jpg

Nascut a Barcelona, va estudiar Piano i Contrabaix al Conservatori Municipal. Es va especialitzar en Baix Elèctric a l’Aula de Música Moderna i Jazz.

Ha tocat, entre d’altres, amb Huapachá Combo, Hot Carajillo’s Happy Band, Pablo Puyol, Lorenzo Santamaria, Ignasi Vidal, Freddy "Fingers" Lee i Joan Reig.  Actualment el seu principal projecte és el grup de fusió Jazz Pretenders, amb la cantant Marian Barahona.

Ha treballat als musicals Jesucristo Superstar, Hoy No Me Puedo Levantar, 40 El Musical, Mamma Mia i d’altres, amb les principals productores del sector. També en l’àmbit dels musicals, ha tocat amb el grup Póker de Voces i al Musical Participatiu de l’Obra Social de La Caixa.

Ha composat i arranjat música per les companyies de teatre Frotalámparas, Descritura, Miranfú, Calidoscopi i Producciones Desterradas.

Els seus últims treballs han estat la música pel podcast Projecte Veus (premi Sonor a la millor producció) i per l’obra de teatre El Misántropo, estrenada al Festival de Teatre Clàssic de Mèrida.

És professor d’Aula de Música 7 des de l’any 2015

bottom of page