top of page

Emma Campàs
Guitarra

Aula de Música 7- Emma Campàs_edited.jpg

Nascuda l’any 2001 a Balaguer (Lleida), va cursar els seus estudis elementals de música a l’escola municipal de música de la seva ciutat natal. Després va cursar el grau professional en l’especialitat de guitarra a l’institut escola artístic Oriol Martorell obtenint el premi d’honor en la mateixa especialitat. Actualment estudia el grau superior de música a la Fundació Conservatori Liceu gràcies a una beca atorgada per la Fundació de Música Ferrer-Salat.

 

Ha obtingut diversos premis com ara primer premi dins del concurs “Internationalen Jugendwettbewerb für Gitarre Jüchen” (2021), segon premi en el concrus “Ciudad de Mula” (2022), primer premi en el concurs internacional per a joves guitarristes “Sona a Guitarra” (2013) (2016), segon premi dins del XIII concurs instrumental “Sant Anastasi” (2013), tercer premi dins del II festival internacional de guitarra “Angel Iglesias” (2013). Pel que fa a la música de cambra, ha obtingut un primer premi dins del concurs de música de cambra de Mollerussa (2010) i una menció d’honor en el IX concurs “Cambra Barcelona” (2014).

Ha rebut classes de guitarra clàssica i flamenca dels mestres: Leo Brouwer, Ricardo Gallén, Marco Tamayo, Alexander Ramírez, Joaquín Clerch, Xavier Coll, Jaime Basulto, Eva Sintes, Chicuelo, Manuel Granados i Peret Reyes. En el present és alumna del mestre Guillem Pérez-Quer.

 

La meva experiència consisteix en l’ensenyament de guitarra clàssica, acústica i cant clàssic i modern. Com a docent, intento trobar la motivació personal de cada alumne i adaptar-me a les seves necessitats a través del dinamisme i l’aprenentatge lúdic aportant paral·lelament tots els coneixements tècnics de la pràctica de l’instrument.

bottom of page