top of page

Farid Bechara
Guitarra

Aula de Música 7- Farid Bechara

Nascut a Medellín, Colòmbia, Farid comença a estudiar guitarra als set anys de manera autodidácta. Anys després, ingressa en la Facultat d'Arts de la Universitat de Antioquia, on obté el títol de Maestro en Guitarra. Posteriorment, realitza estudis d'Especialització en Arts - Interpretació Musical, obtenint matrícula d'honor pel seu treball i recital de grau sobre el compositor Gentil Montaña.

L'any 2009, Farid es trasllada a Barcelona per estudiar un Màster en Musicologia i Educació Musical en la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment, un postgrau de perfeccionament amb el mestre Guillem Pérez-Quer, en el Conservatori Superior de Música del Liceu.

Farid ha rebut classes magistrals amb mestres com ara Álvaro Pierri, Oscar Ghiglia, Shin Ichi Fukuda, Eduardo Fernández, Eduardo Isaac, Andrew York, Ana Vidovic, Pablo Márquez, entre d'altres.
 

La meva experiència professional consisteix en l'ensenyament de la guitarra clàssica i elèctrica, els conjunts instrumentals i combos moderns, música de cambra de caràcter més clàssic, i el llenguatge musical. He preparat alumnes per l'accés al grau mitjà i superior.

 

La meva principal capacitat com a mestre, és la de trobar l'equilibri entre motivar els alumnes mitjançant un repertori modern, atractiu i dinàmic, i alhora, dotar als alumnes amb totes les eines tècniques, teòriques i pràctiques necessàries en la seva formació. Un altre aspecte que destaco del meu estil d'ensenyament, és la incorporació de la improvisació a l’aula. 

bottom of page