top of page

Ivette Amargós
Piano

Aula de música 7- Ivette Amargós_edited.jpg

Vaig néixer a Barcelona envoltada d’una família de músics. Des de ben petita vaig escoltar molta música i m’apassionava veure al meu pare, a la meva àvia i als meus tiets tocar el piano.

 

Quan tenia cinc anys, vaig començar els meus estudis de música a l’escola del barri. Amb el pas dels anys, la música va passar a ser una part inseparable de mi i cada cop tenia més clar que em volia dedicar a aquest món. Va ser doncs quan vaig decidir presentar-me a les proves del Conservatori de Badalona. Allà vaig acabar els meus estudis de piano professional amb el professor Lluis Pérez Molina. Mentre estudiava piano clàssic, vaig estudiar durant uns anys piano jazz a Aula 7, per tal de poder ampliar els meus coneixements musicals al piano. Finalment, vaig presentar-me a les proves d’accés de l’Escola Superior de Música on he cursat el grau de Musicologia. Aquests estudis m’han permès tenir una visió molt àmplia de la música i he après moltes branques d’aquesta, des de la història, la docència o el periodisme musical. De fet, he estat col·laboradora de la revista musical Qualsevol Nit redactant cròniques de concerts o festivals i ressenyes de discs.

També he pogut gaudir de tocar en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona, fent de teclista al grup de pop-rock del meu pare. Fèiem actuacions cada mes i ha estat una de les experiències més enriquidores que he tingut com a músic.

 

Actualment, després de finalitzar els meus estudis, treballo com a professora de piano a Aula 7 i a les seves escoles associades Decroly i Dominiques. Encaro aquesta etapa amb molta il·lusió i vitalitat.

bottom of page