top of page

João Vieira
Bateria

Aula de Música 7- Joao Vieira.jpg

Soc João Vieira, nascut l'any 1982.

Vaig començar a estudiar música a la meva ciutat natal, Aveiro (Portugal), on vaig tenir la sort de tenir contacte amb la bateria, el Jazz i on vaig decidir que dedicaria la meva vida a la música.

En 2003 em vaig mudar a Barcelona per a estudiar al Taller de Músics, on vaig estudiar harmonia, llenguatge musical, piano i combo. En 2009 vaig entrar al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona, on vaig rebre classes de Marc Miralta i Ramon Prats, acabant la llicenciatura l'any 2013.

Des de la meva arribada a Barcelona he tocat en nombrosos festivals i clubs destacant el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Festival de Jazz de Vic o la Jazz Cava de Terrassa. He tocat, gravat i col·laborat amb Mosaic Jazz Trio, Grup Minkowski, La Germana Petita, Ari Ann Wire, Raynald Colom, Dani Perez, entre altres.

Actualment soc membre integrant de diverses formacions que van des del Jazz més modern al Swing més Clàssic, passant pel Funk i la música llatina, tocant activament en l'escena Barcelonina.

També soc compositor i tinc editats dos discos amb les meves composicions, "Hypnotic" i "A Poesia do Sal", que ha estat subvencionat per l'ajuntament de Aveiro (Portugal)

Podeu escoltar tots dos discos en aquests enllaços:

"Hypontic"

https://open.spotify.com/album/7fJ4jWuiMDLp76Pp3r9SIW?si=is0F4gBLTD2U5OHZu9AF7Q

 

"A Poesia do sal"

https://open.spotify.com/album/1V6zExu3IvZxxU5gGvL34v?si=tuzTsLfaToaQ-NfHBsJTKg

bottom of page