top of page

Julen Latorre
Clarinet

Aula de Música 7- Julen Latorre_edited.jpg

Natural de Trapagaran, un poble a pocs quilòmetres de Bilbao, he viscut amb música des de molt petit en haver nascut en una família de músics. Vaig començar a estudiar piano i clarinet a l'escola municipal als sis anys i acabaria decidint-me per aquest últim en començar el grau professional.

Mentre cursava batxiller, decideixo estudiar el superior de clarinet, accedint a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en el grau de pedagogia. Durant aquests anys tinc l'oportunitat de conèixer i experimentar en diferents estils i aspectes de la música.

Des de la pedagogia, que a més de permetre'm aprofundir en la didàctica del propi instrument i del conjunt instrumental m'ha donat les eines per a interessar-me per la gestió de centres educatius, podent dedicar el treball final de grau a la creació d'un centre d'educació artística.

 

Fins a la interpretació, on camps com el repertori contemporani, la interpretació amb instruments històrics, la performance o les propostes multidisciplinàries són els meus principals interessos, que pràctic actualment participant com a intèrpret en diferents agrupacions.

 

Al mateix temps que el superior de música he cursat el grau de filosofia en la UNED, buscant sempre maneres de complementar i enriquir totes dues disciplines.

 

Actualment em trobo amb moltes ganes de poder transmetre l'après durant la carrera i de compartir l'amor per la música.

bottom of page