top of page

Marçal Montlló.
Saxo.

Aula de Música 7- Marçal Montlló

Vaig néixer a l'Hospitalet de Llobregat, en un entorn familiar molt vinculat a la música és per això que des de ben petit ja vaig rebre formació musical. Als vuit anys vaig tenir l'oportunitat de començar a estudiar un instrument, quan em van presentar el saxo vaig quedar meravellat del seu so i no vaig tenir cap dubte en la meva elecció.


Als 14 anys vaig entrar al Conservatori Municipal de Barcelona i allà se'm va obrir un món més gran de la música, ja que vaig tenir l'oportunitat de conèixer diferents formacions instrumentals com la banda, orquestra, quartet de saxo, ensemble de saxos... totes aquestes experiències em van entusiasmar per encaminar-me professionalment en el món de la música. Per aquest motiu vaig seguir amb els meus estudis Superiors a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).


Estudiar a l'ESMUC m'ha permès perfeccionar-me com a músic i col·laborar amb formacions professionals com ara la Banda Municipal de Barcelona o l'Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya. També he tingut l'oportunitat d'estudiar saxo en els Països Baixos i entendre altres maneres de viure la música.

Recentment, he finalitzat els meus estudis en Màster d'interpretació de saxo a l'ESMUC i en aquests moments em dedico a la docència del saxo i a fer concerts de diferents estils musicals.


T'animo que a través del saxo descobreixis un ventall d'estils musicals i sorprendre't amb totes les possibilitats sonores que t'ofereix l'instrument!

bottom of page