top of page

Marina Feliu
Trompeta

Aula de Música 7- Mostra de Trompeta 2_edited.jpg

Va néixer a Girona. El 2018 va obtenir la Titulació del Grau Professional de Música, especialitat trompeta, al Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

Actualment, està cursant el Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Música, en l'especialitat d'Interpretació de la Trompeta Moderna, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb els professors Matthew Simon i Mireia Farrés.

Ha rebut classes magistrals de Ken Larson, Raynald Colom, Mireia Farrés, Genís Bou, de Juan Munguia i Maciej Fortuna, entre d'altres.

Ha format part de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, Cobla Bisbal Jove, Girona Marxing Band, Big Band del Conservatori de Girona, Banda i Orquestra Simfònica del Conservatori de Girona i del grup President Xai

Forma part de les formacions Girona Jazz Project, Joan Garrido & The Global Band, Black Music Big Band, La Bateria de Girona i El Pot Petit.

 

Participa de nombrosos projectes musicals de l'Escola Superior de Música de Catalunya des del 2018, amb col·laboracions de músics de gran renom com Joan Albert Amargós, Carles Benavent, Rafael de Utrera, Chano Domínguez, Perico Sambeat, Santi de la Rubia, Òscar Latorre, etc.

bottom of page