top of page

Ona Carvajal
Clarinet. Iniciació. Música per nadons.

Aula de Música 7-Ona Carvajal_edited.jpg

Sóc l'Ona Carvajal, professora de música titulada en pedagogia musical a l'Escola Superior de Música de Catalunya i especialitzada en pedagogia de l'instrument del clarinet i del saxo i
en educació musical primerenca.


M'apassiona acompanyar els processos d'aprenentatge musical des de la primera infància fins a l'edat adulta. Nascuda en una família de músics, la meva passió per les arts performatives i plàstiques va començar des de ben petita. Vaig començar a estudiar clarinet a l'edat de 7 anys a l'Escola Municipal de Música de Premià de Mar, i més endavant vaig iniciar els meus estudis de clarinet i saxo al Conservatori Professional de Música de Badalona.


L'any 2016 vaig començar els estudis d'il·lustració a l'Escola Massana, compaginant-los amb la meva tasca com a docent, i l'any 2022 em graduo en l'especialitat de pedagogia a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Combino l'activitat pedagògica amb l'activitat concertística, col·laborant com a intèrpret amb formacions orquestrals joves com la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona i la Original Soundtrack Orchestra i professionals com la ORCAB i la Swiss Orchestra. L'estiu del 2022 sóc convidada a tocar al Festival Beethoven de Bonn amb la prestigiosa agrupació orquestral Spira Mirabilis.


Com a docent, plantejo l'aula com un espai creatiu on aprenem a fer música des de la ludicitat i la vivència, de la mateixa manera que aprenem el llenguatge parlat. En la meva vessant d'il·lustradora realitzo tallers com a especialista convidada en centres d'educació primària i treballo en projectes pedagògics multidisciplinaris

bottom of page