top of page

Pere Cardoner
Violoncel

Aula de Música 7- Pere Cardoner_edited.jpg

Vaig néixer a Barcelona el 1964. Des del 1997 formo part de l’equip de mestres de l’Aula7.

 

L’any 1972 vaig començar els estudis musicals al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Després d’iniciar-me amb el piano, vaig descobrir el violoncel, instrument amb el que vaig acabar els meus estudis superiors amb el Mestre Pere Busquets i que després vaig complimentar amb altres mestres.


Des dels tres anys, sempre he format part d’una agrupació musical. Començant per corals, passant per orquestres de corda, Cobla (amb el contrabaix), orquestra del Liceu, música tradicional i per esbarts (També amb el Fiscorn), jazz-blues... sempre buscant, viure la música des de dintre, ja que considero que la col·laboració, en el mon de la música, és imprescindible per a poder viure-la i gaudir-la.


Actualment formo part del grup de folk-country “Jim tersol & the dreamers”, em va seduir molt formar part d’una agrupació musical diferent del que havia fet fins aleshores.

Tot i que sempre m’ha atret viure la música a l’escenari o simplement amb els amics, l’any 1987 entro en el mon de la pedagogia impartint classes de violoncel i participant en cursos i fòrums de diferents tendències pedagògiques. Sempre he compaginat la interpretació amb la pedagogia. M’atrau molt poder ajudar a treure el gran tresor que tenim tots en el nostre interior, transmetent els meus coneixements a altres persones que vulguin nodrir-se de la música i aprendre’n per gaudir-ne.

bottom of page