top of page
Search

CONCERT DE PRIMAVERA. Dissabte 26 de març de 2022, a la tarda.


Ara fa dos anys vam haver d’aplaçar el concert de primavera per la pandèmia; just deu dies abans de la data prevista ens vam haver de confinar.


Els que porteu uns quants anys a l’escola, sabreu que darrerament havíem ajuntat el concert de Nadal i el de Fi de curs en un únic concert a la primavera i que cada any el dedicàvem a una ONG (Open Arms, Save of the Children i els curs 19-20 havia de ser amb la Fundació Mona). Han estat dos anys sense el nostre tradicional concert, on l'objectiu principal a més de fer música, és trobar-nos tots i poder fer algunes actuacions amb tot l'alumnat i professorat de l’escola i de les escoles en què col·labora.


Enguany ja tenim el programa preparat, però encara ens sembla prematur fer una trobada tan múltiple, que també implica assajos de molta gent. És per això que hem organitzat una nova versió del nostre concert.


Reserveu-vos el dissabte 26 de març a la tarda, i farem un concert amb dues o tres parts diferenciades a l'auditori de l’escola, a Diagonal 327 entresol 1a.


En farem un enregistrament i el compartirem perquè tothom pugui veure i escoltar TOT el concert. Seguim, amb ganes d’anar trobant la normalitat i de continuar amb projectes musicals que ens engresquin i ens facin vibrar amb la pràctica musical.


Equip Directiu de l’escola Aula de Música 79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page