top of page
Search

Música per alumnes amb necessitats educatives especials a l'Aula de Música 7

Fem la nostra música a l’aula Inclusiva


Professora i coordinadora: QUERALT ROCA


Aquest projecte neix amb la voluntat d'acostar la música a col·lectius de la ciutat amb necessitats educatives especials i potenciar una escola de música inclusiva.


L’aula inclusiva és l’aula on, de forma individualitzada i setmanalment, s’atén a aquella persona amb una necessitat d’atenció especial (diagnosticada mèdicament), amb l’objectiu que sigui un “trampolí” cap a la resta de vivències que conflueixen a la seva escola de música.


Es treballarà a través de jocs i exercicis varis totalment inclusius, on cada persona del grup podrà trobar el seu lloc, moment, i nivell d’entrega, participant d’activitats creatives que s’expressin a través d’estils musicals ja existents, o mitjançant d’altres de nous, originals i propis.


Podran experimentar també amb el cos com a instrument, amb la veu i la música de les paraules: crear i aprendre cançons inèdites a partir d’allò que el grup està experimentant i vivint en el moment, potenciar la comunicació no parlada i la parlada, sempre amb l’element musical com a intermediari.


També podran experimentar amb el moviment que acompanya el so, el so que acompanya el moviment, la dansa que acompanya la música, la situació en l’espai... explorar i jugar amb l’espai on treballem la música.


49 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page