top of page
Search

Targeta Regal de l'Aula de Música 7

Us presentem la Targeta Regal de l'Aula de Música 7.


Amb la voluntat de refermar la cultura, volem estar un any més al vostre costat, oferint-vos la possibilitat d'adquirir una targeta regal, per fer classe d'instrument, o unes sessions musicals a escollir.

Podeu optar per: GUITARRA - PIANO - VIOLÍ - CANT- LLENGUATGE MUSICAL -HARMONIA-BATERIA-GUITARRA ELÈCTRICA-BAIX-... i si teniu l'instrument, també podeu optar al saxo, clarinet, flauta travessera, trompeta, trompa, .....


¿Com funciona?


Escolliu les classes que més us agradin. El preu mínim és de 20€ per una classe individual de 30 minuts o bé 59€ per un bloc de 4 sessions en grup. Promoció vàlida fins a final de curs! 

Els darrers anys, gràcies a la gran acceptació de la promoció per part vostra, s'han exhaurit molt ràpidament les unitats, i és per aquest motiu, que avancem l'inici de la promoció.


Si hi esteu interessats, ràpidament feu la vostra comanda/reserva per telèfon al 932074022 o per correu electrònic (aula7@aulademusica7.com), o tanmateix si volguéssiu reservar-ho a l'escola, només cal que ho féssiu saber a secretaria.


Regalar música és un magnífic regal!

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page