top of page
AGRUPACIONS Orquestres, combos i Cors  per nivells

Conjunt  Instrumental nivell bàsic

Aula de Música 7- Conjunts instrumentals

Tocar en el conjunt instrumental és una activitat multidisciplinària en la qual totes les branques de l’ensenyament musical s’hi veuen implicades i utilitzades. És una de les activitats més exigents i completes que es dóna en el camí d’un jove músic.

 

En els assajos del conjunt instrumental, l’alumne aprèn primer què és el procés i la disciplina d’assajar, esperar la seva entrada i entrar bé, escoltar en silenci quan es treballa una altra secció del conjunt, ajustar el so per poder tocar en unisò o en harmonia amb un altre instrument, afinar-se amb els companys, apreciar i entendre les diferències entre les famílies d’instruments (vents, cordes, teclats, metalls ...)

Conjunt Instumental nivell aprofundiment

Aula de Música 7- Concjunts instrumentals

Orquestra de Cambra Aula 7

Aula de Música 7- Orquestra de Cambra Aula 7

Està formada per una vintena d'instrumentistes de totes les edats.
Actuen periòdiques a diferents escenaris com Santa Maria del Mar, Auditori de Sant Cugat, Església de Santa Maria Auxiliadora, Festival Simfònic...

Conjunt coral

Aula de Música 7- Conjunts corals

Allò que es canta de petit, mai no s’oblida!

Aprenem a concentrar-nos i expressem els sentiments amb tot el cos mitjançant la veu. Aquesta onada de veu que al nen li va sortint de dins, l’ajuda a trobar-se a ell mateix individualment i també dins del col·lectiu de la coral.
Respirem junts, cantem cançons alegres (tan tradicionals catalanes com d’arreu del món), pronunciem lletres i paraules noves que potser desconeixem fins ara, portem el ritme, a entonem…

Cor Jove

Aula de Música 7- Cor Jove

La veu, com a eina indispensable per comunicar-se, s’ha de saber cuidar i treballar,  assessorem i donem la possibilitat de conèixer la veu, la seva extensió i els seus problemes. La veu, tractada amb naturalitat i de manera adequada, pot evolucionar commoure cantant amb alegria i il·lusió.


Qui sap cantar bé una frase musical, sabrà tocar-la molt millor.

Coral d'adults

Aula de Música 7- Cor d'adults

Combos de Música Moderna

Aula de Música 7- Combos de música moderna

bottom of page