top of page
Aula de Música 7- Avinguda Diagonal, 327.

L'escola AULA DE MÚSICA 7 neix l'any 1978 amb el nom d'Aula de Guitarra Ferran Sors, sota la direcció de José Luis Lopategui, catedràtic del Conservatori Superior de Música de Barcelona. Així doncs, s'estableix com a escola per a guitarristes, però de seguida veu la necessitat d'ampliar la seva oferta en l'ensenyament de la música, i incorpora nous instruments i assignatures de formació musical. Poc després obre un espai adequat a la iniciació i la sensibilització musicals, destinat a nens a partir de tres anys.

L'any 1983 l'escola pren el nom d'AULA DE MÚSICA 7 i, amb la direcció de Pilar Minaya, consolida les bases de l'actual línia pedagògica. 

El 1988 l'escola és reconeguda per la Generalitat de Catalunya i queda adscrita al Conservatori Superior de Música de Barcelona, però manté la facultat d'establir lliurement la seva programació i els seus criteris didàctics.

 

El curs 1998-99 amb l'aplicació de la LOE, passa a ser Escola de Música Autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per impartir els cursos de Grau Elemental i Mitjà del nou pla d'estudis. Des del curs 2002-03 som escola associada a la UNESCO.

Actualment, l'escola està inscrita al registre de centres educatius en aplicació del nou DECRET 354/2021, de 14 de setembre, de les escoles que imparteixen ensenyaments no reglats de música i dansa, i som centre habilitat per l'Ajuntament de Barcelona per impartir les tardes educatives als centres de règim general de primària i secundària i també al nostre centre.

WhatsApp Image 2023-06-27 at 19.05.15 (1).jpeg

El professorat i la direcció de l’escola AULA DE MÚSICA 7, som un col·lectiu plural i heterogeni, format en diferents disciplines i provinents de llocs del món ben diferents. Tots nosaltres estem implicats en el projecte de l’escola i vivim il·lusionats per l’aprenentatge i creixement del nostre alumnat.

Som intèrprets en actiu, compositors i implicats en la pedagogia de la música en diferents instruments i nivells.

La actual directora és  Laura Búcar.

EQUIP

BATERIA

Toni Hernández

Irene Medina

Ariel Olivero

Pablo Villareal

CANT LÍRIC I MODERN

Adriana Aranda

Òscar Larios

CLARINET

Joaquim Abós

FLAUTA TRAVESSERA

Joan Martí

Emma Ruano

GUITARRA

Adrià Baiges

Martí Boixader

Ljubica Bukvic

Roger Cantí

Jordi Marín

Sebastián Villanueva

PIANO

Ivette Amargós

Eva M. Batlle

Nils Bekius

Tomàs Giró

Òscar Larios

Daniel Romano

Helena Roura

Kadija Teles

SAXO

Joan Martí

Marçal Montlló

TROMPETA

Carmen Llena

VIOLÍ

Èlia Bastida

Clara Ruiz

VIOLONCEL

Pere Cardoner

INICIACIONS

Ana Cruz

Irene Medina

Natàlia Menció

Helena Roura

Emma Ruano

Mª José Ruíz

LLENGUATGE

Ivette Amargós

Eva M. Batlle

Òscar Larios

Helena Roura

Carlos Uguet

NADONS

Irene Medina

Natàlia Menció

Mª José Ruíz

IMPROVISACIÓ

Carlos Uguet

CONJUNTS

Òscar Larios

bottom of page