top of page

Laura Búcar.
Direcció.

FOTO LAURA.jpg

L'escola és la meva passió i la meva gran il·lusió!

Us explico una mica la meva trajectòria per si em voleu conèixer: en acabar els meus estudis al Conservatori, em vaig dedicar a fer classes de música particulars, en algunes escoles i centres d'educació primària, i vaig tenir molt clar que em volia dedicar a la cultura i a l'ensenyament.


El meu primer contacte amb l'organització d'actes culturals va ser a la Fundación Isaac Albéniz, on vaig poder col·laborar en la celebració del Centenari Frederic Mompou, i l'arxiu epistolar amb els seus amics i compositors coetanis Gerard, Viñes, Nin, Casals... D'aquí, vaig anar a treballar a l'Àrea de Cultural de l'Ajuntament de Barcelona participant en l'organització d'actes culturals per a la ciutat de Barcelona.

I tot seguit, vaig començar a treballar a l'Aula7 com a cap d'estudis i responsable d'administració l'abril del 1996, portant la gestió administrativa de l'escola,coordinant alumnat i professorat, organitzant concerts, audicions, exàmens, tallers... i tota l'activitat escolar, que és molta! i col·laborant estretament amb Pilar Minaya i José Luis Lopategui, dels quals ho he après tot sobre l'escola i la seva ànima.


Actualment, sóc la titular i directora del centre Aula de Música 7, des del desembre del 2019.

 

L'Aula7 és un centre autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i estem associats a la xarxa d'escoles reconegudes per la UNESCO, pel seu valor educatiu i cultural. La nostra àmplia trajectòria, des del 1978 ha acollit el millor claustre docent i hem tingut l'oportunitat de preparar alumnat que han esdevingut professionals reconeguts internacionalment en molts estils musicals. Comparteixo la meva passió amb un equip integrat per membres de reconegudes orquestres simfòniques i reconeguts grups de música moderna, però sobretot són grans docents i estimen l'escola i el seu alumnat.

Aquesta és una escola acollidora, on tot l'alumnat té el seu lloc, la música és per a tots i totes, i qualsevol infant, jove i adult podrà desenvolupar la seva activitat al seu ritme.

 

Us escoltem i treballem perquè la música us acompanyi sempre!

bottom of page