top of page
Search

Concert de piano: KADIJA TELES


Tenim la sort de comptar amb aquesta excel·lent professora i intèrpret que el proper divendres 22 de març a les 18h ens oferirà un recital de piano a l'Aula de Música 7. Ens agradarà molt compartir aquest acte amb tu, i admirar junts la tècnica i musicalitat d'aquesta gran pianista.

Entrada lliure. Vindràs?


La pianista, mestra i compositora Kadija Teles va néixer a la ciutat de Ilheus, Bahía, Brasil. Va estudiar graduació i màster en la Universitat Federal de Bahía i, en aquest moment, fa doctorat en la Universitat d'Évora, Portugal.


En aquest concert didàctic, la pianista presentarà peces del repertori brasiler de piano des de finals del segle XIX fins als nostres dies, que tenen característiques rítmiques diferents, com Batuque" e "Odeon" d'Ernesto Nazareth, "Galhofeira de Alberto Nepomuceno, "Dansa de Negros" de Camargo Guarnieri, i, de compositors més actuals, "Nação Primeira", d'Hércules Gomes i "A Galinha", de la seva pròpia autoria.


A la nostra escola, Aula de Música 7, Kadija Teles és professora de piano, pianista repertorista i també especialista en la música popular del Brasil.


@kadijateles

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page